Salut! Bine ai venit pe pagina iBrows !

Mă numesc Darius Stanese și sunt fondatorul conceptului iBrows, iar în următoarele rânduri iți voi prezenta filozofia din spatele acestui concept.

iBrows este un concept de studio, dedicat în exclusivitate pensatului profesional. Iar când spun pensat profesional, mă refer la pensatul clasic, cu penseta.

iBrows Studio nu a fost gândit ca un business, ci este un concept născut din pasiune.
Încă de la începutul carierei mele am fost extrem de încântat de transformarea pe care o realizam într-o ședință de pensat.

La fel sunt și acum, după 14 ani de experiență. Și cred că asta înseamnă să faci ceva din pasiune, să nu iți pierzi niciodată incantarea!

Mai cred și că e important să facem ceea ce știm cel mai bine să facem, iar eu am ales să mă specializez exclusiv pe metoda clasică de pensat si mai ales pe regenerarea si reconstructia sprancenelor.

Te invit in sectiunea iBrowsReGeneration sa-ti povestesc despre serviciul meu concept, de regenerare, reconstructie si reformare a sprancenelor. 

Așadar la iBrows Studio îți ofer UN SINGUR serviciu, unul de 5 stele, conform rating-ului oferit de clientele noastre pe Google.

Mereu am susținut că sprâncenele ar trebui să-ți fie frumoase dimineața când te trezești, nu seara când le machiezi.

Aceasta este ideea care conduce fiecare ședință de pensat la iBrows.

E important să știi că nu folosim șabloane, nu epilam sprâncenele cu ceară, nu facem tatuaj de sprâncene și nu le vopsim cu henna.
Le vopsim dacă este cazul, cu vopsea clasică pentru sprâncene.

Ideal ar fi să ai sprâncenele nepensate minim 2-3 saptămâni. Nu e nevoie de mai mult, pentru a putea începe o nouă formă sau pentru a o îmbunătați pe cea veche.

Te aștept cu drag să descoperim împreuna noua formă a sprâncenelor tale!

0
    0
    Your Cart
    Cosul este golInapoi la shop