PREDISPOZITII GENERALE

Bine ati venit pe site-ul www.ibrows.rocare este proprietatea SC IBROWS INTERNATIONAL SRL cu sediul social in Bucuresti, Sector 1, Bd. Aviatorilor 51-53, avand nr. de ordine in registrul cometului J40/6539/2013 si cod unic de inregistrare 31680381. Pentru informatii de contact va rugam sa consultati sectiunea contact de pe site (aceasta sectiune este parte din termenii si conditiile prezente).

Daca continuati sa utilizati acest site inseamna ca sunteti de accord sa respectati urmatorii termini si conditii de utilizare, care impreuna cu politica noastra de confidentialitate guverneaza relatia companiei nostre cu dvs. in legatura cu acest site.

Ibrows.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul site-ului ibrows.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea SC IBROWS INTERNATIONAL SRL si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC IBROWS INTERNATIONAL SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Utilizarea pe ibrows.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. ibrows.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

EXONERAREA DE RASPUNDERE

SC IBROWS INTERNATIONAL SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la ibrows.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, ibrows.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. SC IBROWS INTERNATIONAL SR Lnu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar ibrows.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

LIMITA ACCESULUI LA SITE

Utilizatorii site-ului ibrows.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu ibrows.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. ibrows.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

INFORMATII DE CONTACT

Orice intrebari ati avea despre Termenii si Conditii, acestea trebuie formulate catre contact@ibrows.ro