iBrows Studio

Despre Darius Stănese supranumit “ Regele Sprâncenelor”:

Sosit in București la vârsta de 17 ani, hotărât să învețe să penseze ca in revistele din care se inspira, Darius Stănese, se înscrie la Școala de Cosmetică Christine Valmy, într-o clasă compusă doar din fete, unde era privit ușor reticent ca băiat, într-un domeniu dedicat femeilor.
Șase luni mai târziu, își începea activitatea ca și cosmetician, în două saloane de cartier.
Absolvă școala de cosmetică, însă nu primește răspunsurile pe care le căuta, în legatură cu nișa în care avea să se specializeze pe cont propriu mai târziu: pensatul profesional.
Se întâmpla în anul 2006 și a înțeles atunci că femeile din România, nu pun accentul cuvenit pe serviciul de pensat profesional. Nu existau școli de cosmetică sau machiaj care să ofere un curs dedicat sprâncenelor, așa cum și-l imagina el și nici saloane specializate pe serviciul de pensat, sau măcar saloane care să aloce un spatțu și timp dedicat pensatului.

Așa s-a născut un vis pe care l-a denumit: O ROMÂNIE CU SPRÂNCENE FRUMOASE.

In anii ce au urmat și-a dedicat timpul 100% unui domeniu nedezvoltat, neexploatat la adevărata sa valoare. Au urmat 4 ani de practică intensă pe mii de cliente, timp în care a preluat unul dintre saloanele în care lucra și care s-a dovedit a fi un eșec ca prim business în care-și investise toate resursele de care dispunea la momentul respectiv. Însa experiența acumulată, l-a ajutat să pună bazele unui nou salon de înfrumusețare cu servicii complete de coafor, cosmetică, masaj, manichiură-pedichiură și mai ales un serviciu dedicat sprâncenelor. De această dată într-o zonă mult mai bună și cu o investiție mai inteligentă. Aici, a oferit pentru prima dată pensatului, un spațiu special amenajat.
Business-ul a fost un succes pe care l-a vândut 3 ani mai târziu acoperindu-și mare parte din datoriile acumulate cu prima încercare de afacere proprie. În 2013 cu o experientă profesională de 7 ani în care a muncit peste 12 ore/ zi și realizat peste 40.000 ședințe de pensat, pune bazele unui nou concept gândit ca un pas final spre îndeplinirea visului său.

Într-o locație superbă situată pe Bulevardul Aviatorilor 51-53, ia naștere conceptul: iBrows – for unique eyebrows.
Locația servește pentru început, celor două activități principale:

  • iBrows Studio – Un studio dedicat în exclusivitate serviciului de pensat profesional.
  • iBrows School – Prima școală din România dedicată în exclusivitate artei pensatului profesional.

Proiectul iBrows continuă prin extinderea cursurilor de pensat la nivel național, Darius organizând atât sesiuni de cursuri cu practică individuală sau pe grupe de maxim 10 persoane, cât șii 4 turnee de seminarii conținând teorie și demonstrații practice realizate de el.
La puțin timp de la lansarea iBrows, urmează parteneriatul cu brand-ul elvețian RUBIS Switzerland, iBrows devenind unic importator și distribuitor în România al celui mai prestigios producător de pensete profesionale, din lume.

Parteneriatul cu RUBIS are ca scop susținerea tuturor lucrătorilor din domeniu prin furnizarea celor mai bune ustensile pentru pensat. În 2016, Darius Stănese, decide sa dezvolte in colaborare cu Rubis, o nouă pensetă cu totul specială, care să inlocuiască toate celelalte pensete pe care le comercializau până atunci pe piața din România. Astfel în luna Octombrie 2016, se lansează oficial în România, penseta “Darius Stănese by Rubis”. Mai multe informații despre brand-ul RUBIS, gasiți aici: www.rubis.ch

Vă mulțumim că ne-ați citit povestea !

“Azi, după 11 ani, pot spune cu bucurie, că mi-am îndeplinit visul din adolescență: O ROMÂNIE CU SPRÂNCENE FRUMOASE. Îmi place să cred că prin întreaga activitate desfășurată am contribuit semnificativ, atât la dezvoltarea viziunii asupra sprâncenelor, cât și la modul în care este privit serviciul de pensat profesional in România.

Cum am făcut asta?

  • Am acordat importanța pe care aproape nimeni nu o acorda pensatului. Am transformat un simplu pensat tratat superficial în timpul unui tratament cosmetic sau înainte de machiaj, într-un pensat profesional realizat în 40 minute, într-un spatiu special amenajat.
  • Am tratat pensatul ca pe o arta, ca pe o meserie de sine stătătoare și am dezvoltat-o ca atare. I-am oferit o identitate. Am promovat conceptul de artist pensator sau designer de sprâncene care să se ocupe exclusiv de pensat.
  • Am creat de la 0 un curs complet de pensat profesional. Un curs care conține într-un procent de 80%, informații descoperite prin mii de ore de practică. Informații care nu mi-au fost și nu au fost predate la nicio școală până la iBrows School.
  • Am ajutat peste 1000 de artiști sau amatori pasionați, să își dezvolte viziunea asupra sprâncenelor și să le trateze cu seriozitate așa cum tratau celelalte ramuri din domeniul beauty.
  • Am importat în România cel mai prestigios producător de pensete din lume, pentru a determina lucrătorii din domeniu să folosească cele mai bune ustensile, cu care să definească sprâncenele în cele mai mici detalii.
  • Continui sa sustin cursuri atat pe grupe cat si individuale, in marile orase din Romania si in Bucuresti

Darius Stănese – fondator iBrows – for unique eyebrows

Your Shopping Cart
Subtotal: 0.00lei  (0 items)
Your shopping cart is empty
Start Shopping!