Penseta RUBIS

 
 

 

iBrows distribuie în România, penseta ultraprofesională din titan, fabricată de cel mai prestigios producător de pensete din lume, RUBIS Switzerland. Penseta ce poartă numele designer-ului de sprâncene, Darius Stănese și este concepută să satisfacă cei mai pretențioși artiști pasionați de arta pensatului profesional. Vă prezentăm mai jos, detaliile care fac ca penseta Darius Stănese by RUBIS să fie cea mai bună pensetă din lume.

 
 
De ce este cea mai bună?
  • Este realizată din TITAN - un metal mult mai dur decât oțelul chirurgical din care sunt confecționate celelalte pensete.
  • Titanul permite un finisaj al lamelelor mult mai bun decât oțelul, așadar avem o pensetă cu lamele mult mai fine și mai subțiri. (smulge si fire pe care nu le vedeți cu ochiul liber)
  • Titanul este MULT mai ușor decât oțelul, penseta din titan fiind cu 35-40% mai ușoară. (este incredibil de ușoară)
  • Lamelele sunt mult mai ușor flexibile decât cele din oțel. O pliere mai ușoară a lamelelor, înseamnă un efort redus considerabil în timpul pensatului.
  • Cu toate că pare o pensetă foarte firavă, este mult mai dură și mai rezistentă datorită titanului care este in sine, printre cele mai dure metale existente. Deci avem o pensetă cu o durată de viată crescută și o mai mare rezistență la șocuri.
  • Titanul este metalul cel mai bine tolerat de organismul uman, prin urmare, nu există riscul ca pielea să se irite în timpul pensatului.
  • Nu are niciun fel de înveliș sau vopsea așadar poate fi sterilizată fără probleme in orice fel
 
 
[add_to_cart id="120"]
 

Forfecuța pentru sprâncene RUBIS.

De asemenea vă oferim alături de penseta Darius Stănese by RUBIS, o altă bijuterie realizată de producătorul elvețian. Forfecuța pentru sprâncene este realizată din oțel chirurgical de cea mai bună calitate. Are un design extrem de ergnomic și un finisaj special care permite o mânuire foarte usoară.


[add_to_cart id="124"]

Preturi