Manichiură – Pedichiură

Acest serviciu are la bază două principii: relaxarea şi starea de bine.

La iBrows ;promovăm serviciul de manichiură şi pedichiură, punând accent pe îngrijire, nu doar pe aspect, folosind produse profesionale.
Teo, specialista noastră în tratarea şi îngrijirea unghiilor, îţi va oferi cele mai bune soluţii, pentru nevoile tale.
Acest serviciu are la bază două principii: relaxarea şi starea de bine. Pentru mâinile uscate, îmbătrânite sau devitalizate folosim tratamentul cu parafină şi ingrediente naturale, cum ar fi untul de sheâ şi levănţică.
Vedetele pedichiurii Spa sunt călcâiele, care beneficiază de o atenţie deosebită, tratamentul incluzând: înmuiere în apă cu săruri marine şi uleiuri aromatice, pilirea unghiei, îngrijirea cuticulei, peeling, mască hidratantă şi masaj.
Soluţia de îndepărtat calozităţi de la Alessandro, MarinaVital, conţine ingredienti activi naturali(proteine, minerale, oligoelemente, vitamine, amino acizi şi polizaharide), ce schimbă aspectul uscat şi crăpat a pielii într-unul mătăsos şi hidratat.
Pentru ojă, vă oferim nuanţe fermecătoare de la Opi, iar pentru o pedichiură de lungă durată, ojă-semipermanenta de la Parisax într-o gama variată de culori.
Această porţie absolut necesară de relaxare îţi va răpi între 60-120 de minute, în funcţie de complexitatea tratamentelor pe care le-ai ales.

Servicii

Tratement SPA

140lei

Manichiura+Pedichiura Spa
Durata tratament: 2h

Oja Semipermanenta IBD

140lei

Manichiura+Pedichiura Semipermanenta
Durata: 2h

Oja Clasica OPI

90lei

Manichiura+Pedichiura Clasica
Durata: 1 h
Your Shopping Cart
Subtotal: 0.00lei  (0 items)
Your shopping cart is empty
Start Shopping!