Implantul de sprâncene

Implantul de sprâncene - procedura estetică care revoluţionează arealul frumuseţii

iBrows în parteneriat cu Esteworld dezvăluie în premieră publicului român cea mai nouă procedură estetică, menită să impună un nou standard în arealul serviciilor profesionale de înfrumuseţare: Implantul de sprâncene.

Regăsită de câţiva ani în meniul celor mai bine cotate clinici de chirurgie estetică la nivel mondial şi certificată de comunitatea medicală internaţională drept cea mai eficientă şi sigură metodă de reconstrucţie a sprâncenelor, tehnica de implant permanent a firelor de par atinge acum un nivel superior graţie iniţiativei iBrows România. Darius Stānese, fondatorul primului studio dedicat exclusiv serviciilor de pensat profesional, îşi continuă misiunea de deschizător de drumuri în arealul frumuseţii, expertiza acumulată în cei peste 10 ani de activitate, permiţându-i să îşi aducă un aport notabil la reuşită deplină a operaţiei de implant de sprâncene.

Pentru că în prezent sunt foarte puţini medici specializaţi pe operaţia de implant de sprâncene şi doar o mică parte dintre aceştia pot realiza o operaţie impecabilă din punct de vedere estetic, viziunea unui designer de sprâncene se dovedeşte a fi atât utilă, cât mai ales (absolut) necesară. Medicii ştiu foarte bine cum să realizeze operaţia din punct de vedere tehnic, însă nu excelează în alegerea unei forme potrivite a sprâncenelor pe o fizionomie anume. Este extrem de greu pentru un doctor angrenat preţ de trei ore într-o operaţie meticuloasă să mai aibă o vedere corectă de ansamblu asupra formei sprâncenelor. Aici intervine rolul meu de specialist în design-ul de sprâncene. Fiecare femeie are anumite particularităţi ale fizionomiei, acesta fiind şi motivul pentru care forma sprâncenelor nu poate fi una standardizată. Sprâncenele trebuie să fie unice, la fel că femeia care le poartă

Darius Stanese

Concentrându-şi toate eforturile în vederea identificării celor mai noi tehnici menite să transforme design-ul de sprâncene într-o artă de sine stătătoare închinată frumuseţii feminine şi cunoscând în detaliu cele mai noi proceduri estetice, Darius Stanese a convins de-a lungul ultimului deceniu mii de femei să acceseze în mod constant serviciile de pensat profesional. Experienţă îndelungată şi numeroasele situaţii particulare întâlnite, l-au condus în mod inevitabil pe Darius înspre identificarea unor nevoi aparte în rândul unor segmente de cliente pentru care obţinerea formei ideale de sprâncene reprezenta o ecuaţie de nedesluşit.

Darius Stanese nu a întrevăzut niciodată în tatuajul de sprâncene sau în micropigmentare, soluţia pentru un look agreabil din punct de vedere estetic, cu toate că până de curând această variantă părea să fie singura capabilă să corecteze golurile evidente din sprâncene care nu îşi găseau rezolvarea prin pensat sau prin vopsire. Implantul de sprâncene reprezintă răspunsul mult aşteptat de către femeile care se confruntă cu probleme estetice grave, Darius Stanese reuşind să ofere contur real idealului de perfecţiune, prin parteneriatul iniţiat cu Esteworld – clinică specializată în chirurgie estetică şi transplant de par.

Cui se adresează implantul de sprâncene?

Cui se adresează implantul de sprâncene?

Operaţia de implant oferă garanţia celor mai bune rezultate în cazul persoanelor cărora nu le mai cresc deloc firele de păr în anumite zone sau chiar pe toată suprafaţă sprâncenelor din pricina pensatului excesiv şi constant timp de mai mulţi ani, celor care au nevoie de reconstrucţie parţială sau totală în urmă unui accident, precum şi celor care se confruntă cu goluri în sprâncene sau care îşi doresc pur şi simplu o altă formă, mai groasă şi mai conturată.

În ce constă implantul?

În ce constă implantul?

Implantul de sprâncene presupune transplantul foliculilor piloşi din zona cefei (cei mai fezabili pentru implant din punct de vedere al fixării) în zona sprâncenelor şi este una dintre cele mai superficiale operaţii estetice derulate în clinicile specializate. Cu toate că înainte de efectuarea intervenţiei sunt necesare toate analizele aferente unei proceduri chirurgicale cu anestezie totală, riscurile asociate şi perioada de recuparare sunt minime. După ce designerul stabileşte forma pe care o vor avea noile sprâncene, cu ajutorul unei ustensile speciale şi urmând îndeaproape desenul se realizează inciziile în care vor fi înseraţi foliculii de par. Firele sunt implantate în derm, aşadar este puţin probabil să se ivească o hipersensibilitate în zona sprâncenelor. În funcţie de necesităţile identificate, se pot implanta între 20 şi 200 de foliculi, din care ies 40 până la 600 de fire noi. Dat fiind că este o operaţie superficială, nu există restricţii legate de vârstă sau de condiţia medicală. De asemenea intervenţiile anterioare în zona oculară sau purtarea de către pacient a ochelarilor sau a lentilelor de contact, nu influenţează reuşita operaţiei.

Vreau un implant de sprâncene! Cum procedez?

Vreau un implant de sprâncene! Cum procedez?

Primul pas presupune vizită la studioul iBrows, în urmă căreia Darius Stanese stabileşte oportunitatea implantului şi suprafaţa pe care urmează să fie realizat. După punerea la punct a tuturor detaliilor, clienta împreună cu Darius Stanese pleacă la clinica Esteworld din Turcia unde este asigurat întreg protocolul pre şi post operatoriu. Costul total al implantului de sprâncene este de aproximativ 2500 de euro, în această suma fiind incluse toate cheltuielile operaţiei. Lansarea în România a implantului de sprâncene reprezintă o premieră absolută, iniţiativa aparţinând studioului de pensat profesional iBrows în parteneriat cu Esteworld.

Cât durează procesul de recuperare?

Cât durează procesul de recuperare?

În aproximativ două săptămâni de la efectuarea operaţiei se vindecă atât zonele din care s-au prelevat foliculii (de regulă se alege porţiunea mediană a cefei) cât şi zonele în care aceştia au fost implantaţi. Foliculii noi se fixează în decurs de trei săptămâni, urmând să recreasca în proporţie de 100% în alte trei săptămâni. Întreţinerea sprâncenelor post-operaţie presupune aplicarea zilnică a trei produse de îngrijire, acestea urmând a fi puse la dispoziţie de clinica care efectuează intervenţia. În primele şase luni de la implantul de sprâncene nu este permisă smulgerea firelor ci doar tunderea acestora, ulterior putând fi pensate în mod firesc dacă este cazul. iBrows asigură consultul gratuit post-implant la interval de şase luni, respectiv un an, acesta incluzând două evaluări la Darius Stanese şi pensat (curăţarea firelor care cresc în jurul formei create).

Your Shopping Cart
Subtotal: 0.00lei  (0 items)
Your shopping cart is empty
Start Shopping!