În materie de epilare definitivă, ne mândrim cu ultima tehnologie SPL îmbunătățită, prin aparatul nostru IceBlock SHR Pro și cu cel mai bun preț de pe piață la abonamentele de epilare definitivă.

Cu noua tehnologie IceBlock este eliminată posibilitatea oricarei arsuri, dovendindu-se astfel siguranța acestui aparat.
Noul patent SPL (squared pulsed light) de la IceBlock SHR Pro, reprezinta inovația in domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficientă decât IPL.
Numărul necesar de ședințe este chiar mai mic decat cu vechea metoda IPL.
SPL este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive și constante, de aceeași intensitate.

Pentru mai multe informatii despre utilizarea tehnologiei laser, puteti apasa pe linkul urmator:

PRETURI SEDINTA SI ABONAMENTE EPILARE DEFINITIVA SPL

8 SEDINTE LA PRET DE 6!!!

VALABILITATE 1 AN**

Mustata

30RON

8 sedinte (180 RON)*

Barbie

30RON

8 sedinte (180 RON)*

Frunte

40RON

8 sedinte (240 RON)*

Perciuni

40RON

8 sedinte (240 RON)*

Pometi

40RON

8 sedinte (240 RON)*

Axile

60RON

8 sedinte (360 RON)*

Inghinal Partial

60RON

8 sedinte (360 RON)*

Inghinal Total

100RON

6 sedinte (600 RON)*

Abdomen Partial

60RON

8 sedinte (360 RON)*

Abdomen total

100RON

8 sedinte (600 RON)*

Fese

120RON

8 sedinte (720 RON)*

Brate Inferior

120RON

8 sedinte (720 RON)*

Brate Integral

200RON

8 sedinte (1200 RON)*

Spate (Lombar)

140RON

6 sedinte (840 RON)*

Spate (Integral)

245RON

8 sedinte (1470 RON)*

Picioare Scurt

225RON

8 sedinte (1350 RON)*

Picioare Integral

340RON

8 sedinte (2040 RON)*

Ceafa Barbati

60RON

8 sedinte (360 RON)*

Spate Integral Barbati

400RON

8 sedinte (2400 RON)*

*Pachetele se achita in avans
** Se efectueaza o sedinta la 4 – 6 saptamani
*** La mai mult de 3 zone achitate in avans, putem oferi un pachet si mai avantajos decat abonamentele standard

Tratamente faciale, efectuate cu aparatul IceBlock SHR Pro

Tratamentul de rejuvenare a pielii, presupune stimularea fibrelor conjunctive, determinandu-le sa produca in mod accelerat, colagen si elastina, din interior spre exterior, intensificand astfel metabolismul celular.
Skin Rejuvenation este tratamentul ideal pentru persoanele care isi doresc un ten vizibil intinerit.
Pentru rezultate vizibile, sunt necesare minim 3 sedinte.
Se efectueaza o sedinta la 3-4 saptamani, pentru persoanele cu varsta pana in 40 ani si o sedinta la 2 saptamani, pentru persoanele trecute de 40 ani.

Pret:
Fata – 75 RON/sedinta
Fata si gat – 120 RON/sedinta
Fata, gat si decolteu – 210 RON/sedinta

Tratamentul actioneaza la nivelul melanocitelor depozitate in cantitate excesiva in petele pigmentare, pistrui sau pete datorate inaintarii in varsta. Impulsul transmis in piele diminueaza cantitatea de melanocite care coloreaza excesiv pielea, obtinandu-se astfel un aspect uniform al pielii.
In urma tratamentului va aparea efectul de exfoliere pe zonele tratate, efect absolut normal. Pentru rezultate vizibile, sunt necesare minim 3 sedinte.
Se efectueaza o sedinta la 3-4 saptamani.
Pret:
Fata – 75 RON/sedinta
Fata si gat – 120/sedinta
Fata, gat si decolteu – 210 RON/sedinta

Datorita luminii care se transforma in caldura, temperatura sangelui va creste, ceea ce duce la fluidizarea sangelui blocat in vasele capilare, determinandu-le sa-si recapete functia circulatorie, normala. Pentru rezultate vizibile, sunt necesare minim 3 sedinte.
Se efectueaza o sedinta la 3-4 saptamani.
Pret:
Fata – 75 RON/sedinta
Fata si gat – 120/sedinta
Fata, gat si decolteu – 210 RON/sedinta

Lumina pulsata de IceBlock SHR Pro, prin filtrul special destinat tratarii tenului acneic, are rol de a elimina eventualele acumulari infectioase si de sebum din pori.
Pentru rezultate vizibile, sunt necesare minim 3 sedinte.
Se efectueaza o sedinta pe saptamana.

Pret:
Fata – 75 RON/sedinta
Fata si gat – 120/sedinta
Fata, gat si decolteu – 210 RON/sedinta

Intrebări frecvente despre SPL:

Cu noua tehnologie IceBlock este eliminată posibilitatea oricarei arsuri, dovendindu-se astfel siguranța acestui aparat.
Noul patent SPL (squared pulsed light) de la IceBlock SHR Pro, reprezinta inovația in domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficientă decât IPL.
Numărul necesar de ședințe este chiar mai mic decat cu vechea metoda IPL.
SPL este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive și constante, de aceeași intensitate.

Întrucât lumina puternică, la contactul cu pielea se transformă în căldură iar firul de păr transmite căldura rădăcinii lui, distrugând-o, producătorul IceBlock SHR Pro, a realizat un sistem revoluționar care elimină posibilitatea oricarei arsuri, datorită modulului de răcire ce ingheață efectiv capătul lămpii aparatului. Zona de contact a aparatului cu pielea, este rece precum un cub de gheață, oferind un confort total în timpul ședințelor de epilare definitivă.
SPL penetrează pielea și este absorbită de melanina din firele de păr, astfel că sute de foliculi de păr sunt anihilați cu fiecare impuls de lumină. Aceste fire de păr cad in 10-14 zile.
Aparatul oferă un tratament precis, rapid, eficient și confortabil, rezultatele procedurii de epilare fiind vizibile chiar după prima ședință.
Echipamentul pentru îndepărtarea părului și pentru fotorejuvenare IceBlock SHR Pro, este fabricat în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001, deține CE (Certificat de Siguranță Europeană) și certificat eliberat de FDA (Food and Drug Administration), obținut in SUA.

Cu cât părul este mai închis la culoare (conține mai multă melanină) cu atât rezultatele sunt mai bune. Părul deschis sau cel fin/subțire va fi mai dificil de eliminat. Firele albe sau roșcate nu pot fi eliminate folosind această metodă.
O piele foarte bronzată nu poate beneficia de tratament 2 săptămâni după expunerea la soare.

Raderea/tunderea este necesară pentru a evita pierderea de energie luminoasă la suprafața pielii. Dacă părul nu este întâi ras, eficiența tratamentului scade.

Datorită sistemului de răcire IceBlock, durerea este diminuată considerabil, aproape de 0. Cel mult se poate simți o senzație de “ciupitură” la pielea mai inchisă la culoare.

În anumite cazuri, poate apărea roșeață în zona tratată, edem local sau “peri-follicular papulae” (pielea de gaină). Aceste efecte dispar la câteva ore de la tratament. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, nu există efecte secundare vizibile.

După o ședință de SPL, parul este detașat de folicul dar rămâne în bulb. Este împins progresiv spre exterior în timpul exfolierii pielii. Din această cauză părul in aparență crește pentru încă o săptămână sau două.

Razele luminoase emise de aparatul SPL pot acționa pe acele fire de păr care se află în faza de crestere activă. Statistic, în ciclul creșterii firului de păr, este estimat că între 20-80% din fire sunt în faza  de crestere activă, în funcție de zona corpului (faza anagenă). Doar atunci firul de păr este prins de rădăcina lui. Din acest motiv avem nevoie de mai multe ședințe.

Numărul ședințelor depinde de culoarea firului de păr și a pielii, zona de tratament și factori genetici. Din acest motiv este dificil să spunem un număr exact de ședințe.. Fiecare persoană este unică, astfel încât, nu putem generaliza numarul necesar de ședințe pentru definitivarea tratamentului.

În plus, există cicluri diferite de creștere a firului de păr! De exemplu, axilele au un alt ciclu de creștere a firului de păr față de mustață sau gambe, motiv pentru care nu te poți apropia de finalul tratamentului după același număr de ședințe.

Dar este general acceptat că o medie de 6-8 ședințe pe zonă corporală si 8-10, poate chiar 12 ședințe pe zonă facială, va da rezultatele așteptate. Se va efectua o ședință la 3-4 săptămâni. Încă de la prima ședință efectele sunt vizibile.

Este recomandat  să se respecte termenul de 4 săptămâni și nu mai târziu (dacă se depășește termenul de o lună, se va începe din nou tratamentul).

În general pacienții cu păr de culoare neagră și piele albă răspund excelent la tratament, indiferent de sex sau zona tratată. În ordinea răspunsului la tratament, cele mai bune rezultate se obtin la: axilă, inghinal, picioare, brațe, iar cele mai slabe, la față – perciuni, gât, frunte, bărbie, mustață.

In urma tratamentului pilozitatea se reduce cu cca 90-95%. Pentru cele 5-10% fire fine și care cresc mult mai încet, sunt necesare ședințe de întreținere la 6 luni. Firele rămase după ciclul de ședințe de tratament vor deveni foarte subțiri și depigmentate, având un aspect asemanator cu velus-ul (puful).

Rezultatele dureaza între 2 și 5 ani in functie de fiecare organism, tip de piele și structura firului de păr. Dacă se face o ședință de menținere din 6 în 6 luni, durata rezultatului se măreste cu încă 1 an. Atâta timp cât veți veni la sedințe de menținere, nu veți avea niciodată probleme cu firele de păr.

Dacă veți calcula banii cheltuiți intr-o perioadă de 5 ani pe epilare prin celelalte metode, veți observa că suma platită pentru ședințele de fotoepilare este mai mică, iar efectul este unul de durată, chiar permanent.

Gasiți mai multe informații despre prețuri, la secțiunea “PREȚURI”

Cele mai bune rezultate sunt obținute pentru părul mai închis la culoare (mai bogat în melanină).
Firele deschise la culoare sau foarte fine sunt mai dificil de tratat.
Firele de păr alb sau roșu nu pot fi tratate cu aceasta metodă.
Este foarte importantă evitarea bronzării (naturale/artificiale) înaintea tratamentului.

Activitatea normală poate fi reluată imediat după tratament. Singura limitare se referă la expunerea la soare. Este necesar sa evitați expunerea la soare sau în cazul în care acest lucru nu este posibil este necesar să se utilizeze o cremă protectoare. Puteți sa vă expuneți la soare cu condiția strictă să aplicați o cremă cu factor de protecție între 30-50 SPF, pe zona în curs de tratare.

În cazul în care pielea este sensibilă după ședința de tratament, o cremă hidratantă sau calmantă poate fi aplicată.

Toate metodele tradiţionale (ceară, pensetă, aparat de ras, cremă, etc) sunt doar temporare. Epilarea definitivă folosind SPL oferă rezultate de foarte lungă durată, mai exact 5 ani. Dacă se face o şedinţa de menţinere din 6 în 6 luni, durata se mai prelungeşte cu încă 1 an.

Aceste metode durează foarte mult, uneori şi câţiva ani. Este necesară tratarea individuală a fiecărui fir de păr. Electroliza presupune înţeparea cu un ac, ceea ce poate fi dureros sau chiar lăsa urme. Epilarea definitivă SPL permite tratarea unor suprafeţe mari în timp relativ scurt.

Reducerea părului atât cu SPL cât şi cu laser se bazează pe acelaşi principiu: trimiterea de energie luminoasă către foliculul pilos. În timp ce laserul emite un fascicul de lumină pe o singură lungime de undă, SPL-ul emite un fascicul de lumină într-un spectru mai larg de lungimi de undă. Aceasta face că tratamentul de epilare definitivă cu SPL  să fie mai sigur decât laserul şi cel puţin la fel de eficient.

Metoda SPL este asemănătoare cu specificaţia că IPL foloseşte o lumină mai puternică pe o durată mult mai scurtă de timp pe când SPL foloseşte un fascicul de lumină de putere medie dar cu o expunere mai mare multidimensională ceea ce îl face mult mai eficient şi face ca  epilarea definitica SPL să aibă un risc mult mai scăzut de efecte secundare.

Dacă luaţi vreun tratament va rugăm să consultaţi medicul în legătură cu fotosensibilitatea cauzată de medicament.

Opriţi medicaţia care dă fotosensibilitate cu 2 săptămâni înainte de tratament, inculsiv medicaţia topică, creme cu retinol, retin A sau naturistă, sunătoare de exemplu.
Dacă trataţi zona axilei sau inghinală ,purtaţi lenjerie albă.
SPL nu poate fi aplicată pe o zonă a pielii care prezintă fisuri sau leziuni,aşa că menţineţi zona bine hidratată şi îngrijită.
Opriţi bronzarea la solar/soare cu 2 săptămâni înainte de tratament şi 2 săptămâni după tratament, altfel există pericolul că SPL să vă lezeze pielea sau să nu obţineţi efectele dorite.
Nu aplicaţi autobronzante cu o săptămână înainte de tratament sau pe parcursul tratamentului, deoarece există pericolul ca SPL să vă lezeze pielea sau să nu obţineţi rezultatele dorite.

Nu se aplică SPL în zone în care există o cicatrice postoperatorie relativ recentă.
Înainte de tratament nu aplicaţi pe zona care urmează a fi tratată:

  • Loţiuni parfumate
  • Parfumuri
  • Deodorante
  • Creme cu filtru solar

Uleiuri esenţiale sau alte produse cosmetice ce pot determina fotosensibilitate.

Mustata

30RON

8 sedinte (180 RON)*

Dacă veţi epila zona axilei folosind SPL nu veţi aplică deodorant timp de 48 de ore de la tratament.
Nu veţi consuma alcool timp de 24 ore după tratament.
Nu va expuneţi la soare/solar timp de 1 săptămâna după tratament.
După tratament, pielea va fi sensibilă la căldură. În următoarele 48 de ore, nu se recomandă duşurile sau băile fierbinţi.
Dacă aţi efectuat un tratament SPL pentru faţă,a plicati creme cu SPF 30 cel puţin 48 de ore după tratament.

Nu exfoliaţi pielea tratată minim o săptămâna după tratament.

Dacă este necesară întreţinerea, între şedinţe, folosiţi aparat de ras sau cremă epilatoare.